Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2017. 16:08 >> 15:39

PRELOMIO

Obamejang: Ostajem u Borusiji

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang rekao je danas da je odlučio da ostane u tom njemačkom klubu.

Obamejanga su, prema navodima medija, u ljetnjem prelaznom roku željeli da angažuju Milan, Real Madrid, Barselona. Za njega su, navodno, bili zainteresovani i klubovi iz Kine.

Kako je rekao, bio je u iskušenju, ali je prelomio: "Ostaću u Borusiji".

"Niko sa sigurnošću ne može da kaže šta donosi budućnost. Razgovarao sam sa čelnicima Borusije prije odmora, rekao sam im šta mislim, da sam možda spreman i da probam nešto drugačije. Bio sam iskren i otvoren sa njima. Ali, nijedan klub koji me je tražio nije mogao to da ostvari. Zato ostajem u Borusiji", rekao je Obamejang za njemačke medije.

Jedini klubovi koji su bili spremni da plate 80 miliona eura koliko Borusija traži za Gabonca bili su klubovi iz Kine.

"Kina je bila jedna od opcija. Normalno je da sam razmišljao o tome kada su ponudili toliko novca. Znam da su mnogi govorili da bi to bio korak unazad u mojoj karijeri, ali vjerujem da ne postoji osoba koja makar ne bi razmotrila tu ponudu", rekao je on.

Obamejang je u Borusiji od 2012. godine kada je stigao iz Sent Etjena. Karijeru je počeo u Milanu, a u karijeri je još igrao za Dižon, Lil i Monako.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније