Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

30. 07. 2017. 15:15   >>  14:47

ZAVRŠEN POSAO?

Nemanja Matić na korak od Junajteda

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić na korak je od prelaska u Mančester junajted, prenio je danas Skaj.


Kako se navodi, Junajted će u toku naredne nedjelje završiti pregovore sa Čelsijem o transferu 28-godišnjeg srpskog reprezentativca na Old Traford. Matić je prošle sezone odigrao 40 utakmica za "plavce".

Skaj je naveo da je postignut dogovor o transferu vrijednom 40 miliona funti.

Skaj Italija prenio je da je Juventus odustao od dovođenja Matića i da će pokušati da dovede Bleza Matuidija iz Prari Sen Žermena, kao i Stivena N'Zonzija iz Sevilje.

Britanski mediji spekulišu da Matić neće potpisati ugovor sve dok ne bude postignut dogovor koliki će bonus Junajted platiti Čelsiju, u zavisnosti od rezultata i broja utakmica srpskog fudbalera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније