Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

27. 07. 2017. 09:21 >> 08:52
4

SMETAO MU

Napustio FK Skoplje zbog krsta

Florent Osmani igrao je za makedonski Fudbalski klub Skoplje. Otišao je iz kluba zato što mu je smetao krst na grbu ekipe.

 

Iako je u klub došao prije manje od mjesec dana, otišao je zbog svojih religijskih uvjerenja.

"Prekrivao sam krst na grbu kada sam nosio dres Skoplja iz razloga što sam musliman. Vjera je za mene svetinja i prosto sam to morao da radim", rekao je Osmani. 

On je dodao da su saigrači i uprava saznali za to i da je slika o njemu vrlo brzo promijenjena. 

"Predsjednik me je pozvao na razgovor i rekao da ne smijem da pokrivam grb kluba ako hoću da ostanem u Skoplju. Ja nisam ni prekrivao čitav grb, samo krst, ali nijesu to razumjeli. Dogovorili smo se da raskinemo saradnju mada sam došao kao veliko pojačanje", prenosi portal Makedonski fudbal. 

Osmani je napadač rođen 1988. godine, u Skoplje je došao 1. jula iz turskog Bingelspora, a po odlasku iz makedonskog kluba je došao u Liriju iz Prizrena.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније