Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

26. 07. 2017. 16:27 >> 16:00

KVALIFIKACIJE ZA LE

Dabanović sudi u Izraelu

Crnogorski sudijski tim delegiran je od strane Sudijske komisije UEFA za dijeljenje pravde na utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nikola Dabanović predvodiće sudijsku četvorku iz naše zemlje na duelu Bnei Jehude i Zenita. Internacionalcu iz Podgorice u odmjeravanju snaga izraelskog i ruskog predstavnika asistiraće Đorđije Ražnatović i Aleksandar Đikanović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Milovan Milačić.

Učinak našeg sudijskog tima ocjenjivaće Igor Satki, posmatrač suđenja koji dolazi iz Moldavije.

Utakmica Bnei Jehuda – Zenit siti igra se u četvrtak, 27. jula na stadionu Ha Mošava u Petah Tikvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније