Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 07. 2017. 14:22 >> 21:08

CR 7 PROGOVORIO

Ronaldo: Želim nove trofeje s Realom

Portugalac Kristijano Ronaldo (32) demantovao je spekulacije da napušta Real Madrid i istakao da i u budućnosti želi da osvojiti trofeje sa najtrofejnijom ekipom u evropskim takmičenjima.

Portugalac je u posljednje vrijeme ćutao, niti je potvrdio, niti demantovao da želi da ide iz Madrida, pa su spekulacije bile očekivane posljedice.

Od danas je valjda sve jasno, nakon Ronaldove izjave za ugledni španski list "Marka".

"Osvajanje trofeja sa Realom prošle sezone bilo je fenomenalno, ali i individualne nagrade. Želim opet to da uradim. Međutim, moraš raditi naporno, iz godine u godinu. Tako ću i nastaviti. Fudbal je moj život. Fudbal je moja strast”, izjavio je Ronaldo za "Marku".

Ronaldo je u prošloj sezoni sa Real Madridom, za koji ga ugovor veže do 2021. godine, osvojio Ligu šampiona, a postao je i prvak Španije.

Zvanično najbolji fudbaler svijeta nije sa ekipom Reala na pripremama u SAD i još se nalazi na odmoru.

On će se 31. jula pojaviti pred španskim sudom zbog optužbi za utaju poreza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније