Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 07. 2017. 17:16 >> 17:31

NAMETNUO SE SPALETIJU

Jovetić donio pobjedu protiv Liona

Inter je s minimalnih 1:0 savladao Lion na Međunarodnom kupu šampiona u kineskom Nanđingu, a pobjedonosni gol postigao je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić.

Jovetić je sa ekipom Intera u Kini dok čeka rasplet sage o njegovom transferu u Sevilju ili Marsej.

Trener "nero-azura" Lučano Spaleti očigledno želi da vidi može li se Joveta uklopiti u njegov sistem pa mu je dao priliku i protiv Liona.

Naš reprezentativac nije igrao u prvom poluvremenu, koje je završeno bez golova, da bi na pauzi ušao umjesto 18-godišnjeg Andree Pinamontija.

U tih 45 minuta 27-godišnji Podgoričanin je pokazao da ima kvalitet da igra za Inter i polako se nameće novom treneru.

Gol odluke postigao je u 74. minutu. Jovetić je iskoristio grešku odbrane Liona i oduzeo loptu, dodao ju je Žoaou Mariju koji je nakon driblinga uposlio crnogorskog napadača, kojem nije bilo teško da pošalje loptu u praznu mrežu.

Jovetić je prethodno imao veliku priliku pri rezultatu 0:0, kada je predriblao gotovo kompletnu odbranu Francuza, ali je šutirao pravo u Matjua Gorgelana.

Takođe, imao je i odličnu asistenciju, kada je ostavio samog Gabrijela Barbosu, ali Brazilac nije uspio da realizuje sjajnu šansu, pošto je njegov udarac završio u Gorgelana.

S druge strane, najozbiljniju priliku za postizanje pogotka za francuski klub imao je Memfis Depaj koji je u 65. minutu silovito šutirao, ali je Samir Handanović iz rašlji "izvadio" loptu i spasio svoju mrežu.

Inter je na ovaj način pobjedom počeo Međunarodni kup šampiona i sada ima tri boda, isto kao i Borusija Dortmund i Milan.

Interu do kraja takmičenja na turniru u Kini predstoje dueli protiv Bajerna (27.jul) i Čelsija (29. jul).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније