Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 07. 2017. 17:11 >> 16:42

PETOGODIŠNJI UGOVOR

Danilo potpisao za Mančester siti

Dosadašnji fudbaler Real Madrida Danilo potpisao je danas petogodišnji ugovor sa Mančester sitijem.

"Nekoliko klubova je bilo ozbiljno zainteresovano za mene, ali oduvijek sam želio da igram za (trenera) Pepa Gvardiolu. Čim sam saznao da postoji interesovanje, znao sam da želim da budem fudbaler Sitija", rekao je 26-godišnji brazilski bek.

Finansijski detalji ugovora nijesu saopšteni.

Gvardiola je imao manjak odbrambenih igrača, pošto su klub napustili Gael Kliši, Pablo Zabaleta, Bakari Sanja i Aleksandar Kolarov. Klub je ovog ljeta doveo Kajla Vokera iz Totenhema.

"Fudbal je veoma dinamičan i zahtijeva kvalitetne fudbalere na svim pozicijama, pa mislim da je u prednosti onaj igrač koji može da igra na različitim pozicijama na visokom nivou. Ja želim da igram i nemam omiljenu poziciju. Navikao sam da igram desnog beka, ali kad god sam na terenu, u startnih 11, ja sam srećan", naveo je Danilo.

"Gvardiola mi je rekao da sam spreman i da mogu da igram lijevog i desnog beka, na sredini. Nadam se da ću mu pomoći onako kako očekuje", dodao je on.

Danilo je napustio Real dvije godine pošto je došao iz Porta. On je osvojio dvije Lige šampiona i titulu u Primeri sa Realom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније