Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

21. 07. 2017. 18:15 >> 17:47

LIGA POČINJE 19. AVGUSTA

Objavljen raspored Primere, prvi Klasiko u decembru

Fudbalski savez Španije (RFEF) objavio je danas raspored utakmica za predstojeću sezonu u Primeri, a prvi "Klasiko" između Real Madrida i Barselone igraće se u decembru.

Real će na stadionu "Santjago Bernabeu" Barselonu ugostiti 20. decembra, samo četiri dana po završetku Svjetsko klupskog prvenstva u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na kom će Madriđani učestvovati.

Drugi "Klasiko" u sezoni igraće se 6. maja 2018. godine, u trenutku kada će se najvjerovatine rješavati pitanje osvajača Primere, a Barselone će tada biti domaćin na stadionu Kamp nou.

Madriđani će u odbranu titule početi na gostovanju protiv Deportiva iz La Korunje, dok će Barselona ugostiti Betis.

Sezona u španskoj Primeri počeće 19. avgusta.

Oba tima sezonu će početi 13, odnosno 16. avgusta kada će se sastati u španskom Super kupu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније