Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

19. 07. 2017. 11:09 >> 10:41

BOLJI USLOVI

Konte potpisao novi ugovor sa Čelzijem

Trener Čelzija Antonio Konte potpisao je novi dvogodišnji ugovor sa tim londonskim fudbalskim klubom.

Novim ugovorom Konte je dobio bolje uslove, ali nije produžio ostanak na "Stamford Bridžu", pošto je prošlog ljeta, kada je preuzeo klub, potpisao trogodišnji ugovor.

"Veoma sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Prošle sezone smo radili izuzetno naporno kako bismo ostvarili nešto nevjerovatno, na šta sam ponosan. Sada moramo da radimo jače ako želimo da ostanemo u vrhu", rekao je Konte, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Konte je u prvoj sezoni u Čelziju osvojio šampionsku titulu, a sezonu ranije ekipa je takmičenje u Premijer ligi završila na 10. mjestu. Bivši trener Juventusa je promijenio sistem igre u Čelziju, što je dalo rezultate. "Plavci" su prošle sezone ostvarili 30 pobjeda u prvenstvu i imali niz od 13 trijumfa, što je klupski rekord, a igrali su i u finalu FA kupa.

Bivši italijanski selektor zahvalio je navijačima Čelzija na podršci.

Direktorka Čelzija Marina Granovskaja pohvalila je Konteov rad.

"Antonio je prošle sezone ostvario nevjerovatan uspjeh, vrlo brzo se prilagodio engleskom fudbalu i doveo nas do titule u Premijer ligi. Ovaj novi ugovor pokazuje da vjerujemo da Konte može da nastavi da ostvaruje dobre rezultate i na domaćoj sceni, ali i u Ligi šampiona", navela je Granovskaja.

Čelzi je u ljetnjem prelaznom roku doveo Timuea Bakajoka iz Monaka i defanzivca Rome Antonija Rudigera.

Fudbaleri Čelzija će u toku turneje po Kini i Singapuru igrati pripremne utakmice protiv Arsenala, Bajerna iz Minhena i Intera.

Na put sa ekipom nijesu pošli srpski reprezentativac Nemanja Matić i Španac Dijego Kosta, pošto se očekuje da će napustiti Stamford Bridž.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније