Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

17. 07. 2017. 21:42 >> 21:18

"BUDUĆNOST BRATSKI KLUB"

Partizan pozvao svoju publiku na fer navijanje

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da Budućnost dolazi iz bratske zemlje i pozvao svoju publiku na fer i sportsko navijanje, na sjutrašnjem meču u Podgorici.

"Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdila opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dvije bratske zemlje", navodi se u saopštenju Partizana.

Partizan će u utorak gostovati ekipi Budućnosti i braniti prednost od 2:0, u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbalski klub Partizan je zamolio sve svoje navijače, koji će u sopstvenoj režiji ići na utakmicu, da to čine "fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu".

"Apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmjere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za utakmicu", piše u saopštenju beogradskog kluba.

Utakmica će početi u utorak u 20.45, a na tribinama stadiona u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan, zbog kazne Evropske fudbalske unije (UEFA).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније