Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 07. 2017. 19:05 >> 18:53
1

IGRAĆE OFANZIVNO

Kažić: Nada posljednja umire

Trener fudbalera Budućnosti Dragan Kažić rekao je da će njegov tim igrati ofanzivnije nego u Humskoj, te da treba vjerovati do kraja da se može proći u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

“Plavi” su u Beogradu izgubili sa 2:0.

“Igrači vjeruju u sebe, ali su svjesni da će biti teško jer u prvom susretu nijesmo postigli gol. Kako smo odigrali drugo poluvrijeme nijesmo ni zaslužili. Bićemo ofanzivniji na našem stadionu, ostali smo dužni u Beogradu i moramo tu grešku ispraviti. Očekujemo Partizan u identičnom sastavu, sa željom da nametnu posjed i tako nas kazne”, izjavio je Kažić.

Kažić smatra da ako Budućnost povede, pa makar i u finišu, sve je moguće...

“Nada posljednja umire, borićemo se da bi poslije meča mogli sebe da pogledamo u ogledalo. Ako damo prvi gol, imaćemo šansu, čak i ako ga damo u 80. minutu”, istakao je trener Budućnosti.

Trener Budućnost se osvrnuo na prvu utakmicu, gdje je kako kaže, njegov tim mogao taktički da parira rivali, ali ne i tehnički.

“Bio sam zadovovljan angažmanom igrača, ne i igrom. Ideja je bila da iz defanzivnog bloka zaprijetimo rivalu nakon prekida, ali nijesmo uspjeli. Tehnički nijesmo mogli da pariramo Partizanu, samo taktički. Oni imaju mnogo više iskustva i mečeva pred punim tribinama”, zaključio je Kažić.

Partizan, po Kažićevom mišljenju, nije oduševio u prvoj utakmici.

"Partizan nije bio sjajan, razliku je napravio Leonardo. Moglo je da bude ubjedljivije, ali nas je spasio golman. Možda se sada sve okrene", rekao je Kažić.

Revanš susret Budućnosti i Partizana na stadionu pod Goricom igra se sjutra, od 20 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније