Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

15. 07. 2017. 13:44   >>  13:17

NAGOVJEŠTAJ RASTANKA

Čelzi na turneji bez Matića i Koste

Fudbalski klub Čelzi na turneju po Dalekom istoku otputovaće bez Nemanje Matića i Dijega Koste, dvojice fudbalera za koje mediji tokom ovog ljeta tvrde da će napustiti "Stanford Bridž".

Čelzi za Kinu putuje u ponedjeljak, a menadžer Antonio Konte kazao je da među putnicima neće biti Matića i Koste, ali nije dao obrazloženje.

Sjajni napadač Kosta navodno želi da se vrati u Atletiko Madrid iz kojeg je stigao u London, ali koji je ima zabranu dovođenja igrača do 1. januara 2018. godine.

Za razliku od njega Matić bi mogao ostati na ostrvu, ali promijeniti boju dresa. Naime, za srbijanskog defanzivnog veznog igrača zainteresovan je Mančester junajted, ali su interes pokazali i pojedini italijanski klubovi.

Očekuje se da će ugovor sa Čelzi uskoro potpisati Bakajoko, vezista Monaca, koji će doći kao zamjena za Matića.

Čelzi će prvu pripremnu utakmicu odigrati 22. jula u Pekingu protiv Arsenala. Tokom turneje po Dalekom istoku odigraće još dva susreta u Singapuru, a rivali će mu biti Bajern Minhen 25. jula i četiri dana kasnije Inter.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније