Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 07. 2017. 18:19 >> 17:50

KVALIFIKACIJE ZA LE

Zvezda ispustila pobjedu u Kazahstanu

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su danas neriješeno 1:1 sa Irtišom u Kazahstanu, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Zvezda je vodila golom Ričmonda Boaćija iz penala u 51. minutu, a konačan rezultat postavio je Stefan Živković, takođe iz jedanaesterca u nadoknadi vremena.

Revanš će se igrati sljedećeg četvrtka u Beogradu.

Zvezda je u prvoj utakmici do prednosti došla iz penala koji je iznudio Gelor Kanga, poslije prekršaja koji je napravio srpski fudbaler iz Irtiša Mario Maslać.

Crveno-bijeli su bili bolji rival, ali nijesu imali ozbiljnijih prilika. Najbolju je propustio Nenad Milijaš, kome je golman Irtiša David Lorija odbranio šut iz slobodnog udarca sa 25 metara.

Lijevi bek srpskog kluba Dušan Anđelković nepotrebno je igrao rukom u svom kaznenom prostoru u 92. minutu, a Živković je potom iz penala bez problema savladao Filipa Manojlovića.

Utakmica je igrana pred oko osam hiljada ljudi na centralnom stadionu u Pavlodaru, od čega 30 navijača Crvene zvezde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније