Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

12. 07. 2017. 18:15 >> 17:46

NIŠTA OD SITIJA

Dani Alves naredne dvije godine u PSŽ-u

Fudbalski klub Pari Sen Žermen potvrdio je danas da je Brazilac Dani Alves nov igrač tog kluba.

Alves je sa PSŽ-om potpisao dvogodišnji ugovor. On će, prema navodima medija, godišnje zarađivati oko 14 miliona eura, a u novom klubu će nositi dres sa brojem 32.

On u PSŽ stiže iz Juventusa, ali prijestonica Francuske za mnoge djeluje kao iznenađenje jer je Brazilac već bio viđen u Mančester sitiju.

On se, navodno, više puta sreo sa trenerom Sitija Pepom Gvardiolom sa kojim je sarađivao u Barseloni i sa njim razgovorao o prelasku u Mančester, ali se u posljednjem trenutku predomislio.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније