Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

12. 07. 2017. 11:20 >> 10:56

U PG PO POBJEDU

Đukić: U Evropi nam je mjesto

Trener fudbalera Partizana, Miroslav Đukić rekao je večeras da je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Budućnosti u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona i dodao da će crno-bijeli i u revanšu ići na pobjedu.

"Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Budućnost je tvrda ekipa sa brzim kontranapadom. Mi smo dominirali od početka, ali smo imali dosta problema u prvom poluvremenu. Falili nam pas i ideja. Ulaskom Leonarda stvari su se mnogo poboljšale. Poslije penala utakmica se otvorila, ali nijesmo iskoristili neke šanse. Konstantno smo ih pritiskali, nijesmo im dali da se odmore", rekao je Đukić novinarima poslije meča.

Fudbaleri Partizana pobijedili su večeras u Beogradu podgoričku Budućnost sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Revanš meč je za sedam dana u Podgorici.

"Mi smo Partizan, idemo po pobjedu i u Podgorici. Nijesmo tim koji će se zatvoriti i čekati kontranapad. Pokušaćemo da dominiramo i da pravimo igru. Znamo da neće biti lako, oni će igrati mnogo otvorenije, ali imaćemo više prostora. Spremni smo za to, idemo da se borimo. Idemo tamo da radimo svih 90 minuta", rekao je Đukić.

Na pitanje da li je poslije ovog meča veći optimista vezano za ulazak u Ligu šampiona ili Ligu Evropa, Đukić je istakao da je optimista jer ima dobru ekipu.

"Ja sam optimista jer imam dobru ekipu. Iz utakmice u utakmicu ćemo da rastemo i da stičemo samopouzdanje. Želim da pokušamo da izborimo Evropu, kao što država želi u Evropsku uniju, tako i mi hoćemo u sportu. Pripadamo Evropi, tamo nam je mjesto", rekao je Đukić.

Partizan u drugom poluvremenu nije iskoristio veliki broj prilika, ali to Đukića nije zabrinulo.

"Više me zabrinulo prvo poluvrijeme kad nijesmo stvorili prilike, kad smo izgledali malo uplašeni. Možda je to i normalno, s obzirom da počinju sezone, živimo od Evrope. To jeste veliki pritisak, ali nijesmo gubili strpljenje. Ovo su teški mečevi sa mnogo zamki. Vi ste favorit, svi pričaju to. Nijesmo išli grlom u jagode. Nijesmo primili gol. To je bitna stvar u ovakvim mečevima", rekao je on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније