Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 07. 2017. 12:55   >>  12:34

NADA SE REPREZENTACIJI

Runi: Volim da igram za Englesku

Novi fudbaler Evertona Vejn Runi rekao je danas da se nada da će se vratiti u reprezentaciju Engleske, poslije povratka u liverpulski klub.

Runi je u nedjelju potpisao dvogodišnji ugovor sa Evertonom za koji je debitovao kao 16-godišnjak i odigrao 77 utakmica i postigao 17 golova.

On je poslije 13 godina napustio Mančester junajted, čiji je najbolji strijelac sa 253 gola, pošto nije uspio da se izbori za mjesto u prvom timu. Zbog male minutaže u klubu izgubio je i mjesto u reprezentaciji Engleske, za koju je do sada odigrao 119 utakmica. Posljednji put za državni tim igrao je u novembru protiv Škotske.

"Kao što svi znaju, volim da igram za Englesku. Selektor Garet (Sautgejt) mora da donese odluku, kao što je to uradio i Žoze Murinjo, ali razgovarao sam sa njim. Nijesam igrao fudbal kakav volim i mislim da ne treba da igraš za svoju zemlju ako ne igraš u svom klubu. Zbog toga i razumijem odluku selektora. Rekao mi je da će mi vrata reprezentacije biti otvorena ako budem igrao svake nedjelje", rekao je Runi, prenio je Omnisport.

"Bilo bi sjajno ako bih to mogao da uradim. Ako mi bude išlo dobro u Evertonu, selektor će morati da odluči", dodao je 31-godišnji napadač.

On je dodao da bi se povukao iz reprezentacije, da je otišao u kinesku Superligu.

"Želim da igram za Englesku. Da sam otišao u Kinu, što je bila mogućnost, onda bih sam odustao od reprezentacije. Ne bi bilo u redu da pokušavam da ostanem u reprezentaciji da sam otišao u Kinu", naveo je Runi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније