Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 06. 2013. 19:08 >> 19:08

STIGAO U LONDON

Šurle i zvanično u Čelsiju

Dosadašnji fudbaler Bajer Leverkuzena Andre Šurle stigao je u London, gdje je potpisao ugovor sa Čelsijem na pet godina.

Šurle, koji je prvo pojačanje Žoze Murinja od kako se Portugalac vratio na "Stamford Bridž", plaćen je 18 miliona funti.

"Velika je čast igrati za Čelsi, sa ovim timom i za njihove sjajne navijače", kazao je  22-godišnji Šurle, koji je zadužio dres sa brojem 14.

U prošloj sezoni, 22-godišnji napadač postigao je 11 golova na 34 ligaške utakmice za Leverkuzen, koji je završio na trećem mjestu Bundeslige i tako se automatski kvalifikovao u Ligu šampiona. Dres njemačke reprezentacije nosio je 24 puta i postigao je sedam golova.

Šurle može da igra na krilu i na poziciji centrafora, a Čelsi ga je tražio i prošlog ljeta, ali je tada uprava Bajera odbila njihovu ponudu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније