Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 07. 2017. 18:43   >>  18:14

POVRATAK NA "GUDISON"

Runi na korak od Evertona

Fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi obaviće danas ljekarske preglede uoči prelaska u Everton, prenijeli su danas britanski mediji.

Runi bi tako poslije 13 godina mogao da se vrati u Everton, odakle je prešao u Mančester junajted, čiji je najbolji strijelac u istoriji kluba sa 253 gola.

Kako je naveo Skaj, Runi će otići na Gudison park, a u sklopu dogovora napadač Romelu Lukaku će za 90 miliona funti preći u Mančester junajted.

Runi je u više navrata rekao da bi osim Junajteda, u Premijer ligi igrao još samo za Everton. Njegov ugovor sa Mančester junajtedom ističe 2019. godine.

Trener Evertona Ronald Kuman je u martu izrazio želju da dovede 31-godišnjeg napadača. Klubovi su postigli dogovor o transferu prošle nedjelje, a Runi je, navodno, pristao na smanjenje plate, kako bi se vratio u klub za koji je igrao kao 16-godišnjak.

Runi je prošle sezone počeo samo 15 premijerligaških utakmica kod trenera Žozea Morinja.

Njemu je garantovano mjesto u prvom timu Evertona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније