Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 07. 2017. 23:14 >> 22:45

REAL PRIORITET

Modrić još vaga o reprezentaciji

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da se nalazi u teškoj situaciji, povodom cijelog slučaja oko bivšeg čelnika zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, ali da mu je savjest mirna, i dodao da još nije odlučio da li će nastaviti da igra za reprezentaciju Hrvatske.

"To je neugodna i komplikovana situacija, ali moja savjest je mirna. Sada treba sačekati da sve završi brzo. Ne mogu više da govorim o toj temi, nije prijatno, to je nešto što se dogodilo prije mnogo godina, a meni je teško zbog svega što se događa oko toga", rekao je Modrić prenijela je Hina.

Hrvatsko državno tužilaštvo je 19. juna optužilo Modrića za davanje lažnog iskaza u korist Zdravka Mamića, koji je optužen za nezakonito izvlačenje novca iz kluba. Tužilaštvo smatra da je Modrić na suđenju promijenio jedan od ključnih djelova svog iskaza iz istrage i to u korist Mamića, odnosno da nije govorio istinu o datumu kada je potpisan aneks ugovora oko podjele odštete.

"Podnosim mnogo stvari u životu, pa ću sigurno i ovo. Nadam se da će se to što prije završiti, kako bih mogao da zaboravim. Sada postoje mišljenja protiv mene, a ne zna se prava istina. Zbog toga mi je teško, ali ne mogu da izađem iz svoje kože", rekao je vezni igrač Real Madrida.

Španska Marka prenijela je da Modrić nije želio da odgovori na pitanje da li će igrati za reprezentaciju.

"Reprezentacija? Nemam definitivno mišljenje. Vidjećemo. Sada samo želim da se koncentrišem na pripreme sa Real Madridom i da se dobro pripremim za novu sezonu", rekao je Modrić.

Evropski i španski prvak Real Madrid počinje pripreme u ponedjeljak u Madridu, a zatim će u SAD odigrati tri pripremne utakmice protiv Mančester junajteda, Juventusa i Barselone.

"Ne znam do kada ću igrati. Ne mogu reći koliko mi godina još ostaje u fudbalu. Naravno da bih volio da završim karijeru u Real Madridu, to mi je san, ali vidjećemo šta će biti", naveo je 31-godišnji Modrić koji sa Realom ima ugovor do ljeta 2020. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније