Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 07. 2017. 23:39 >> 23:13

PREKO KINE U MADRID

Atletiko želi da vrati Dijega Kostu

Španski fudbalski klub Atletiko Madrid želi da vrati napadača Dijega Kostu i ove nedjelje bi mogao da pošalje ponudu Čelziju, prenio je danas Skaj.

Atletiko je postigao dogovor s Lionom o kupovini napadača Aleksandra Lakazeta, ali je dogovor propao pošto je španskom klubu potvrđena zabrana transfera igrača. Lakazet je prešao u Arsenal, a uprava Atletika sada želi da kupi Kostu.

Kosta je prošle sezone bio najbolji struhelac Čelzija, ali mu je u junu trener Antonio Konte rekao da ne računa na njega. Kosta želi da se vrati u Atletiko, za koji bi mogao da zaigra tek u januaru, zbog zabrane transfera klubu.

Kako je prenio Skaj, Atletiko razmatra mogućnost da dovede Kostu i da ga proslijedi na pozajmicu u jedan kineski klub do kraja godine. Prelazni rok u Kini završava se 14. jula.

Kineski klub Tjencin je u januaru želio da dovede Kostu za 76 miliona funti, a mediji navode da će Atletiko pokušati da dovede španskog reprezentativca za upola manju sumu.

Fudbaleri engleskog šampiona Čelsija okupiće se u ponedjeljak na početku priprema, a 18. jula otputovaće na turneju po Dalekom istoku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније