Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 07. 2017. 22:30   >>  22:03

POJAČAO INTERESOVANJE

BBC: Everton sve ozbiljniji u vezi Runija

Fudbalski klub Everton ozbiljno je zainteresovan za napadača Vejna Runija.

Kako je danas prenio Bi-Bi-Si (BBC), Everton je pojačao interesovanje za 31-godišnjeg Runija i namjerava ga vrati na Gudison, odakle je prešao u Junajted u avgustu 2004. godine.

Predsjednik Evertona Bil Kartrajt sastao se danas sa Runijevim dugogodišnjim agentom Polom Stretfordom u Londonu, a tema razgovora je, kako javlja BBC, mogućnost povratka slavnog fudbalera u klub u kome je ponikao.

"Došlo se do faze direktnih pregovora", tvrdi Bi-Bi-Si.

Britanski mediji u posljednjih nekoliko mejseci spekulišu o Runijevom odlasku sa "Old Traforda", a pominjala se i mogućnost da najbolji strijelac u istoriji Mančester junajteda sa 253 golova, ode u Kinu.

Runi je prošle sezone počeo 15 premijerligaških utakmica kod trenera Žozea Morinja.

On je u više navrata rekao da bi osim Junajteda, u Premijer ligi igrao još samo za Everton. Njegov ugovor sa Mančester junajtedom ističe 2019. godine.

Uprava Junajteda želi da dovede napadača Real Madrida Alvara Moratu, pošto nije produžila ugovor sa povrijeđenim Zlatanom Ibrahimovićem, a mediji spekulišu da bi u slučaju dolaska španskog fudbalera Runi napustio "Old Traford".

Fudbaleri Mančester junajteda okupiće se u subotu na početku priprema, a dan kasnije otputovaće na turneju po SAD, gdje će odigrati pet utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније