Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

05. 07. 2017. 16:42   >>  22:06

AJAKS PODVUKAO

Ko hoće Sančesa neka izdvoji 40 miliona

Fudbalski klub Ajaks neće prodati Davinsona Sančesa za manje od 40 miliona eura, rekao je danas sportski direktor Mark Overmars.

"Sančes neće moći da napusti klub za manje obeštećenje od 40 miliona eura", rekao je Overmars za holandski Telegraf.

Sančes, 21-godišnji štoper iz Kolumbije, postao je prošle sezone jedan od najboljih igrača Ajaksa u pohodu do finala Lige Evropa.

On je u međuvremenu postao želja italijanskog Intera, kao i desni bek Keni Tete, koji takođe ima 21 godinu i reprezentativac je Holandije.

"Inter nije razgovarao sa nama o Teteu, možda je to uradio preko njegovog menadžera Mina Rajole", kazao je Overmars.

Ajaks je prošle sezone bio prijatno iznenađenje u Ligi Evropa zahvaljujući veoma mladom timu, pa su se fudbaleri tog kluba poslije poraza od Mančester junajteda u finalu postali želja brojnih klubova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније