Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 06. 2013. 10:51   >>  10:53

POSAO PRED ZAKLJUČENJEM

Kavani u Čelsiju?

Iz Italije stižu informacije da je posao završen, Čelsi će Napolitancima platiti 58 miliona eura. Agent kaže da nije još gotovo, no posao je pred zaključenjem.

Moglo se i naslutiti, Aurelio De Laurentis obično pravi predstave prije velikih transfera. Tako je prozvao Kavanija, ovaj mu je odgovorio da će morati da porazgovaraju o prijetnji predsjednika da će igraču otkinuti glavu, na kraju, izgleda da je Napoli prihvatio ponudu Čelsija.

Naime, Radio Marte koji je inače zvanični radio fudbalskog kluba Napoli je sinoć javio da je posao pred zaključenjem i da je suma za koju će se Kavani preseliti u London oko 58 miliona eura, pet manje od klauzule.

Njegov agent je tokom noći kontaktiran od strane medija, ali on nije potvrdio transfer.

"Nije gotovo, ostalo je još da se pregovara", tvrdi Klaudio Anelući, mada nije bio pretjerano uverljiv.

Praktično, Kavani nema nijednu drugu ponudu, doduše, želio je u Real, ali Merengesi neće platiti pomenutu sumu.

Uz to, kako pišu mediji u Čelsiju će "El Matador" dobiti više novca, oko 8.5 miliona po sezoni dok je u Realu mogao da računa na nekih milion i po manje.

Čelsi ne nudi igrače kao dio paketa, ispitivali su teren za Toresa, ali je Napoli odbio takvu mogućnost, prije svega jer ne može da plaća Španca više od 7 miliona, što je smiješno u odnosu na njegova sadašnja primanja.

U svakom slučaju, vidjećemo hoće li posao biti priveden kraju tokom dana, ali izgleda da više nema dileme Edinson Kavani će naredne godine predvoditi napad Čelsija.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније