Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/AA [ Objavio: O.Z. ]

01. 07. 2017. 11:42 >> 11:14

RUDIGER KOD KONTEA

Čelzi dogovorio dolazak štopera Rome

Engleski šampion Čelzi blizu je dovođenja prvog pojačanja ovog ljeta. Prema navodima britanskih medija dogovor između londonskog kluba i Rome oko prelaska defanzivca Antonija Rudigera je postignut i narednih dana transfer će biti realizovan.

Njemački reprezentativac, koji je trenutno na Kupu konfederacija u Rusiji, u ponedjeljak bi trebao da doputuje u London na ljekarske preglede, a potom, ukoliko sve bude u redu, i potpisati petogodišnji ugovor sa “plavcima“.

Navodno, dva kluba su se dogovorila oko iznosa obeštećenja, a Čelzi bi trebao da plati ukupno 38 miliona eura. Roma će odmah dobiti 33 miliona eura, a naknadno će joj biti isplaćeno još pet.

Menadžer lononski "plavaca", Antonio Konte, u petak je prodao odbrambenog fudbalera Nejtana Akea Bornmutu, a prethodno je klub napustio dugogodišnji kapiten Džon Teri. Stoga je jasno da je italijanskom treneru neophodno pojačanje u odbrani, jer Čelsi ove sezone čeka osim domaćih takmičenja i nastup u Ligi šampiona. Očekuje se da će se Čelsi sa Liverpulom i Mančester sitijem uključiti u borbu za Holanđanina Van Dijka, defanzivca Sautemptona.

Rudiger je 2015. godine iz Štutgarta prešao u Romu za koju je tokom dvije sezone odigrao 72 utakmice i postigao dva gola. U dresu reprezentacije Njemačke do sada je nastupio 16 puta, a sjutra ga sa nacionalnim timom u Rusiji čeka finale Kupa konfederacija protiv Čilea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније