Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

28. 06. 2017. 10:35   >>  10:12

PEREZ PORUČIO

Ronaldo ostaje, za Moratu se ne zna

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida kazao je da, uprkos navodima medija, njegov klub još uvijek nije razgovarao sa Mančester Junajtedom oko Alvara Morate.

 

Prvi čovjek “kraljevskog kluba“ demantovao je navode prema kojima su dva kluba postigli dogovor o visini obeštećenja za Moratu, te da će španski napadač karijeru nastaviti na Old Trafordu.

“Mislim da nijesmo u pregovorima sa Junajtedom, što ne znači da oko nas nema ljudi koji pričaju o tome, što je normalno. Pročitao sam da smo postigli dogovor, kao i milion puta do sada, što nije tačno“, jasan je bio Perez u izjavi za španske medije.

On je demantovao i navodni odlazak Ronalda iz Reala zbog problema sa španskim poreskim vlastima.

“Ronaldo ima ugovor sa Realom. Ono što znam jeste da je ljut zbog pisanja u medijima, ali nijesam razgovarao s njim. Neću tom davati značaj kakav se daje u medijima. Jedino što ćemo učiniti je da ćemo sačekati da se završi Kup konfederacija i onda razgovarati sa Ronaldom“, zaključio je Perez, prenosi Anadolija.

Ronaldo je u “kraljevskom klubu“ proveo posljednjih osam sezona i sa Madriđanima osvojio čak tri pehara Lige šampiona. Morata se prošlog ljeta vratio u Real iz Juventusa u kojem je proveo dvije sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније