Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

27. 06. 2017. 23:44 >> 23:16

OPROSTIO SE OD JUVEA

Alves: Ne igram fudbal zbog novca

Brazilski fudbaler Dani Alves oprostio se večeras od Juventusa i navijača "stare dame" istakavši da igra fudbal jer ga voli, a ne zbog novca.

Alves je u Juventus došao prošle godine iz Barselone, a karijeru će, prema navodima medija, nastaviti u Mančester sitiju.

On je večeras na svom instagram profili objavio crno-bijelu fotografiju uz poruku klubu i navijačima.

"Želim da zahvalim navijačima Juventusa za godinu koju sam proveo ovdje, saigračima koji su me dočekali kao pravi profesionalci... Mislim da sam poštovanje prema Juventusu i navijačima pokazao svojom posvećenošću, zalaganjem i svemu što sam radio za klub tokom ovih godinu dana", napisao je Alves.

On se i izvinio navijačima ako ih na bilo koji način uvrijedio.

"Nikada nijesam imao takvu namjeru, ja samo živim spontano i malo ljudi to razumije... Iako djeluje da nijesam savršen, moje srce je čisto", dodao je Alves.

Brazilac je naveo da će sa sobom "ponijeti" sve one koji su učinili Juventus sjajnim klubom, a zahvalio je i direktoru kluba Bepeu Maroti nazvavši ga velikim profesionalcem.

"Ja ne igram fudbal zbog novca, već zato što ga volim i one koji su dio njega. Ostavljam vama da procijenite da li sam dobro radio. Volim fudbal i novac me nikada nije vodio na druga mjesta i u druge klubove", zaključio je Alves.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније