Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 06. 2017. 22:24   >>  21:55

NASLIJEDIO PUELA

Pelegrino novi trener Sautemptona

Engleski fudbalski klub Sautempton imenovao je danas Maurisija Pelegrina za novog trenera.

Pelegrino je na klupi zamijenio Kloda Puela, koji je zbog loših rezultata otpušten početkom juna poslije samo jedne sezone. Argentinski trener je potpisao trogodišnji ugovor.

On je krajem maja napustio Alaves poslije poraza u finalu Kupa kralja od Barselone. On je predvodio Alaves do devetog mjesta u španskom prvenstvu.

"Moja filozofija i kultura kluba će se dobro slagati. Želim da pobjeđujem, da budem uspješan i da razvijem timski duh gdje će svi davati 100 odsto mogućnosti i podržavati jedni druge. Uzbuđen sam povodom onoga šta me čeka u budućnosti", rekao je Pelegrino, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Potpredsjednik Sautemtpona Les Rid rekao je da je Pelegrino impresirao sve u klubu velikim znanjem, motivacijom i sposobnostima i da je Argentinac "vrlo brzo postao prvi izbor uprave".

"Iako smo imali druge opcije, drago nam je što Pelegrino misli da je naš klub pravo mjesto za njega", naveo je Rid.

Pelegrino (45) je tokom karijere trenirao još Valensiju, Estudijantes i Independijente, a bio je pomoćni trener u Liverpulu i Interu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније