Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 06. 2013. 13:40 >> 13:58

ZVANIČNO PREDSTAVLJEN

Gvardiola: Čast je voditi Bajern

Bajern Minhen promovisao je svog novog trenera, Pepa Gvardiolu, koji se prvi put obratio javnosti kao novi šef struke šampiona Evrope.

 

Preko 200 novinara dočekalo je Pepa Gvardiolu, na zvaničnom predstavljanju novog trenera Bajern Minhena.

Pep se okupljenima obratio na nemačkom, uz izvinjenje i opravdanje, da će u narednom periodu još bolje savladati jezik.

„Hvala svima što ste došli, izvinjavam se zbog lošeg njemačkog, portudiću se da u narednom periodu do početka sezone što bolje savladam jezik.“, rekao je Gvardiola koji je posljednjih mjeseci intezivno učio njemački.

Upitan ko mu je bio profesor njemačkog i pohvaljen za svoju gramatiku i akcenat, Gvardiola je kroz šalu rekao da je sve naučio napamet.

Govoreći o svom novom poslu, o Bajern Minhenu, Gvardiola nije krio svoja osjećanja.

„Velika mi je čast što je Bajern izabrao mene, zaista sam počastvovan. Želim da zahvalim upravi na ukazanoj prilici.“, rekao je Gvardiola.

Komentarišući šta ga je privuklo da preuzme posao trenera Bajerna, Pep ističe da je samo ime Bajern dovoljan motiv.

„Privukli su me igrači, istorija kluba. To je jedan od najvećih klubova u Evropi, uprava kluba jasno zna šta želi, ima jasne ciljeve. Bila mi je potrebna promjena, novi izazov, Bajern mi je to pružio. Bajern nudi veliki pritisak koji i sad osjećam, koji sam osjećao i u Barseloni. Preuzimam tim koji je odigrao nevjerovatnu sezonu, koji je osvoji tri titule. Moj cilj je da pobjeđujemo, igramo dobro i nastavimo sa uspjesima.“, rekao je Gvardiola.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније