Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina; Objavio: B.V. ]

21. 06. 2017. 17:00 >> 16:33

USVOJEN KALENDAR

Prvoligaši počinju 5. avgusta

Telekom Prva crnogorska fudbalska liga (TPCFL) počeće 5. avgusta, a jesenji dio šampionata biće završen 9. decembra, predviđeno je kalendarom takmičenja koji je danas usvojio Izvršni odbor (IO) Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG).

Takmičenje u Drugoj ligi počeće 13. avgusta, dok će posljednje kolo biti odigrano 26. novembra.

Kalendarom je predviđeno da mečevi prve runde Kupa Crne Gore budu odigrani 26. avgusta.

Izvršni odbor je, na posljednjoj sjednici u mandatnom sazivu 2013-2017, usvojio izvještaje komisija o proljećnjoj polusezoni u svim stalnim takmičenjima koja su u nadležnosti FSCG.

Jednoglasno je usvojen i izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG za prethodnu godinu sa izvještajem revizora i proslijedio ga Skupštini FSCG na usvajanje.

Skupštini FSCG je predloženo da nezavisnu reviziju finansijskog poslovanja FSCG u narednom dvogodišnjem periodu vrši revizorska kuća EuroRev.

Na sjednici je prihvaćen i predlog dnevnog reda izborne Skupštine, koja će 5. jula biti održana u kongresnoj sali hotela Ramada.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević zahvalio se članovima Izvršnog odbora na doprinosu stabilnom funkcionisanju i efikasnom poslovanju Fudbalskog saveza u prethodne četiri godine.

On je uvjeren da će svi članovi IO i u narednom periodu nastaviti da rade na razvoju crnogorskog fudbala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније