Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 06. 2017. 14:20 >> 16:39

PARTIZAN - BUDUĆNOST

Savićević: Melem za oči ; Mijatović neutralan

Bivši crnogorski fudbalski asovi, Dejan Savićević i Predrag Mijatović, komentarisali su duel Partizana i Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Obojica su bivši igrači Budućnosti, a kasnije su nastupali za beogradske vječite rivale - Savićević je prešao u Crvenu zvezdu, a Mijatović u Partizan.

Crnogorski i srpski šampion sastaće se nakon skoro 12 godina. Partizan je favorit, "crno-bijeli" su u seriji od 36 utakmica bez poraza, dok je Budućnost dobila svega četiri meča u 2017. godini.

Savićevića je obradovao ishod žrijeba i očekuje fantastičnu fudbalsku predstavu. 

"Veoma mi je drago što će Partizan poslije mnogo godina gostovati u Podgorici. Duel šampiona Srbije i Crne Gore je melem za oči svih ljubitelja fudbala koji pate zbog raspada naše zajedničke države. Iako nijesmo ista država mnogi Crnogorci i dalje navijaju za Partizan, tako da vjerujem da će ovaj derbi biti fanstatična fudbalska predstava", kazao je, za beogradski Alo, predsjednik FSCG, koji se afirmisao kao igrač u Budućnosti, a protiv Partizana odigrao veliki broj duela, kako u dresu podgoričkog tima, tako i u dresu Crvene zvezde.

Savićević daje prednost Partizanu, ali smatra da beogradski tim neće biti dominantan u dvomeču, te da  Budućnosti ima određene šanse.

"Prije svega, nadam se da će sve proteći bez incidenata. A šansa Budućnosti je u tome što je Partizan veliki favorit i imaće ogroman pritisak. Siguran sam da crno-bijeli neće pregaziti Budućnost", ocijenio je on.

Mijatović je igrao i za Budućnost i za Partizan, pa je kazao da će biti navijački neutralan u ovom dvomeču.

"U Podgorici sam se afirmisao kao igrač, a u crno-bijelom dresu sam imao odskočnu dasku za inostranstvo. Uz madridski Real, ta dva kluba zauzimaju najvažnije mjesto u mom srcu. Žao mi je što će jedan tim morati da ispadne", kazao je Mijatović.

Budućnost i Partizan prvi meč će igrati 11. ili 12. jula u Beogradu, dok će se revanš igrati u Podgorici sedam dana kasnije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније