Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

20. 06. 2017. 15:59 >> 15:31

KVALIFIKACIJE ZA LE

Levski bez publike dočekuje Sutjesku

Kazna koju je Levski, protivnik Sutjeske u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, zaradio još prošlog ljeta zbog rasističkih ispada njihovih navijača na meču sa Mariborom, važiće i u duelu sa nikšićkim klubom, pa će meč biti odigran pred praznim tribinama.

Direktor kluba, Nikola Jovović, s oprezom ipak komentariše datu okolnost kao eventalnu olakšicu u predstojećem dvomeču sa ekipom koja je 26 puta bila prvak Bugarske, prenosi Portal Onogošt.

"Ne možemo nikome da prijetimo, ali ćemo se boriti i pokušati da prođemo prvo kolo", oprezan je Jovović uoči duela koji je na programu 29. juna u Sofiji.

Sedam dana kasnije Sutjeska će na svom stadionu juriti novi dvomeč i to sa splitskim Hadjukom. U startnoj postavi na golu, zbog kartona, neće biti Giljena, ni Denkovića, dok će za revanš možda biti spreman Ivanović koji je dugo van terena zbog povrede. Spremajući se za Evropu, ali i domaći šampionat Sutjeska se pojačavala proteklih dana.

Na pozicije štopera doveli su Radišića i Nedića, a juče je potpisao i Denković, krilni napadač Grblja. Kako sada stvari stoje, u planu su barem još dva pojačanja.

"Pokušaćemo da se pojačamo i na poziciji zadnjeg veznog, u planu je i dovođenje špica čime bi i zaključili prelazni rok", otkriva Jovović.

U klubu, dodaje on, već misle i na naredni šampionat, a šansu će dobiti veći broj domaćih igrača, dok je njih 7-8 priključeno, dodaje Jovović, iz omladinskog pogona i pokušaće da se izbore za svoje mjesto u prvom timu.

"Novitet u odnosu na prethodnu sezonu je što svaki tim u startnoj postavi mora da ima minimum jednog igrača ispod 21 godine i može biti zamijenjen takođe samo mladim igračem", objašnjava Jovović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније