Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

20. 06. 2017. 13:36 >> 13:15

ZBOG UTAJE POREZA

CR7 pred sudom 31. jula

Fudbaler Real Madrida, Kristijano Ronaldo naći će se 31. jula na ročištu pred španskim sudom zbog navodnih optužbi za utaju poreza, prenose danas španski mediji.

Kako je prenio španski radio Kadena, nabolji fudbaler svijeta davaće iskaz u 11.00.

Ronaldo je optužen da je utajio 14,7 miliona eura poreza, iako sam Portugalac i njegovi zastupnici navode da je on nevin.

"Nekada je najbolji odgovor da ćutiš", napisao je prošle nedjelje Ronaldo uz fotografiju objavljenu na svom instagram profilu.

Posljednjih dana u javnosti se spekuliše da Ronaldo želi da napusti Real Madrid zbog optužbi za utaju poreza, a među zainteresovanim klubovima su Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније