Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta/Tanjug [ Objavio: O.Z. ]

20. 06. 2017. 12:35   >>  12:09

PEREZ REAGOVAO

Prodaće Ronalda, ali za milijardu

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao je da planira da zadrži prvu zvijezdu Kristijana Ronalda, osim u slučaju da neki klub aktivira otkupnu klauzulu od milijardu eura i odvede Portugalca. Perez je rekao da još uvijek nije razgovarao sa Portugalcem, ali da će to uraditi pošto se fudbaler vrati sa Kupa konfederacija iz Rusije, prenio je danas Bi-Bi-Si (BBC).

"Jedino što mogu da kažem je da je Ronaldo igrač Real Madrida", rekao je Perez, koji je juče ponovo izabran na funkciju predsjednika.

Ronaldo je razočaran što je u Španiji optužen za višemilionsku utaju poreza, pa je odlučio na napusti prvaka Evrope.

"Očigledno je da se nešto dogodilo, nešto što je povrijedilo njegov kredibilitet. Siguran sam da će nam reći kada bude došao i tada ćemo vidjeti", rekao je Perez za španski radio Onda sero (Onda Cero).

Prvi čovjek Reala stao je u odbranu najboljeg fudbalera svijeta, istakavši da Ronaldo uvijek poštuje propise i zakone.

"Sve je veoma čudno, Kristijano je dobar momak, i kao profesionalac i kao ličnost. Ljudi pričaju da je delikvent i to me najviše pogađaja. Ne poznajem dobro njegov slučaj, ali mogu da kažem da nemam trunku sumnje da je Kristijano poštovao obaveze", zaključio je Perez.

Portugalski 32-godišnji napadač je prošlog novmebra potpisao petogodišnji ugovor s Real Madridom, ali se od nedavno spominje njegov povratak u Mančester junajted.

Perez je rekao da ne želi da remeti reprezentaciju Portugala na Kupu konfederacija pričama o Ronaldu.

"Ronaldo samo želi da bude najbolji na svijetu, a ako želi da napusti Real Madrid, to neće biti za novac. Moram da ga odbrani i kao igrača i kao čoveka po svaku cijenu", rekao je Perez.

On je dodao da bi Madriđani tek trebalo da dobije ponude za Alvara Moratu, Hamesa Rodrigeza, kao i Ronalda od Mančester junajteda, ali da je njegova želja da svi ostanu u Realu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније