Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

19. 06. 2017. 16:40 >> 16:11

SUĐENJE MAMIĆU

Modrić pod istragom zbog svjedočenja

Tužilaštvo u Osijeku pokrenulo je danas istragu protiv hrvatskog fudbalera Luke Modrića zbog davanja lažnog iskaza na svjedočenju na suđenju bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću.

Kako je prenijela agencija Hina, tužilaštvo sumnja da je Modrić lažno svjedočio da je potpisao aneks ugovora sa Dinamom po kom mu pripada 50 odsto od transfera, iako je upozoren da je kao svjedok dužan da govori istinu.

Mamiću se u Osijeku sudi sa još trojicom saradnika zbog optužbi da je oštetio Dinamo, ali i za neplaćanje poreza.

Mamić je po završetku svjedočenja Modrića rekao da je njegov iskaz "nešto najdivnije i najpoštenije", a fudbaler Real Madrida i kapiten reprezentacije Hrvatske našao se na udaru javnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније