Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

19. 06. 2017. 13:25 >> 15:29

KVALIFIKACIJE ZA LE

Sutjeska na Levski, Mladost i Zeta se nadaju

Crnogorski klubovi saznali su rivale u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

U Ligi Evrope Crna Gora ima tri predstavnika.

Mladost, jedini naš tim koji je bio među povlašćenima igraće protiv Gadžasara iz Jermenije, a mogući protivnici su bili i kazahstanski Irtiš, Ružomberok iz Slovačke, Fola iz Luksenburga i mađarski Vašaš.

Prvi meč će se igrati u Podgorici.

 U slučaju plasmana u drugo kolo „romantičari“ bi igrali dvomeč sa austrijskim predstavnikom Šturmom iz Graca.

Sutjeska će ići u Bugarsku na megdan Levskom iz Sofije, a izbjegla je duele sa Lehom iz Poznjanja, kazahstanskim Kairatom, austrijskim Atlahom i Zirom iz Azerbejdžana.

Trijumf u dvomeču sa Bugarima obezbijedio bi Nikšićanima duel sa Hajdukom iz Splita u drugom kolu.

Zeta će u komšiluk, pošto će igrati protiv sarajevskog Željezničara. Potencijalni rivali tima iz Golubovaca bili su Crvena zvezda, Osijek, Rabotnički i kiparski AEL.

Ukoliko preskoči prvu prepreku i izbori plasman u drugo kolo tim sa Trešnjice će odmjeriti snage sa boljim iz dvomeča prvog kola u kojem se sastaju švedski Aik i Klaskvik sa Farskih Ostrva.

Sutjeska i Zeta će prve mečeve igrati u gostima.

Mečevi prvog kola igraju se 29. juna i 6. jula.

Prethodno je u Nionu održan žrijeb za kvalifikacije Lige šampiona, kojim je odlučeno da će crnogorski šampion Budućnost igrati protiv beogradskog Partizana.

Svi parovi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније