Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

15. 06. 2017. 14:43   >>  14:20

U PONOĆ ISTIČE ROK

Danas odluka o Jovetiću

Sevilja se nada da će vratiti Stevana Jovetića u Andaluziju, nakon uspješne pozajmice prošle polusezone. Danas je dan odluke, pošto u ponoć ističe rok da otkupi ugovor našeg reprezentativca.

Nekoliko je prepreka u pregovorima Sevilje i Intera, a najveća je ta što Italijani traže 13 miliona eura za Jovetića.

Do ponoći, Sevilja može da potvrdi Jovetićev povratak, ali čini se da Inter neće popustiti i smanjiti cijenu.

Novi trener Sevilje Eduardo Beriso želi crnogorskog napadača u timu za nerednu sezonu. On je direktoru kluba Hozeu Kastru i sportskom direktoru Oskaru Arijasu saopštio da Jovetića vidi kao kao jednog od ključnih igrača u svojoj formaciji i zatražio od njih da učine sve što je moguće da ga zadrže.

Španski mediji javljaju da je Sevilja u Milano poslala ponudu od 10 miliona eura. Jovetić bi, ako Inter pristane, potpisao ugovor na četiri godine, a zarađivaće sedam miliona eura po sezoni, prenosi Marka.

Naš reprezentativac želi da nastavi karijeru u Španiji, gdje se odlično adaptirao. Za Sevilju je odigrao 24 utakmice u LaLigi, Ligi šampiona i Kupu kralja, a postigao je sedam golova i upisao pet asistencija za 1.382 minuta na terenu.

Ukoliko ne dođe do dogovora između Sevilje i Intera, u borbu za Jovetićev potpis ponovo će se uključiti Olimpik Marsej, kojem novac neće biti problem pošto je vlasnik američki milijarder Frenk Mekort. Trener Mareseaj Rudi Garsija i sportski direktor Andoni Zubizareta voljeli bi da vide Jovetića na "Velodromu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније