Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 06. 2013. 10:32 >> 10:33

KUP KONFEDERACIJA

Ćićarito za čast Meksika

Meksiko je u meču bez rezltatskog značaja savladao Japan 2:1 u trećem kolu grupne faze Kupa Konfederacija u Brazilu.

Meksikanci su sačuvali čast i pobjedom, prvom na turniru, se oprostili od turnira u Brazilu. Oba gola za "Sombrerose" postigao je napadač Mančester junajteda Ćićarito Ernendez u drugom dijelu utakmice, i oba puta glavom je poslao loptu u mrežu.

Mogao je Ćićarito i do het-trika, ali je u finišu utakmice bio nepricizan sa bijele tačke.

Japan je uspio samo da ublaži poraz u 86. minutu, kada se u strijelce upisao Okazaki nakon precizno izvedene akcije. Japanci su ovaj "mini" Mundijal u Brazilu završili bez osvojenog boda, a Meksikanci idu kući sa tri, nakon dva poraza od Italije i Brazila.

Brazil je u prvoj utakmici trećeg kola, koja je odlučivala prvo mjesti u grupi, savladao Italijane 4:2 i u polufinalu će igrati sa drugoplasiranim iz grupe B, najvjerovatnije Urugvajem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније