Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 06. 2013. 23:55   >>  23:55 1

ZADOVOLJAN POJAČANJEM

Inijesta: Nejmar, brutalan kvalitet

Vezista Barselone Andres Inijesta izuzetno je zadovoljan novim pojačanjem katalonskog tima Nejmarom.

“Nejmar posjeduje čist talenat i brutalan kvalitet. Sjajno je što je potpisao. Mlad je i učinićemo sve da bude srećniji što je više moguće. Mislim da će se odlično slagati s Mesijem”, izjavio je Inijesta.

Barselona je završila sezonu osvojivši Primeru sa velikih 100 bodova, ali je deklasirana od Bajerna u Ligi šampiona, a ispustila je i trofej Kupa kralja. Inijesta, i pored toga, smatra da je sezona bila veoma uspješna.

“Ako ste osvojili titulu, ne možete reći da je sezona bila loša ili prosječna, a ako uzmemo u obzir da je bilo mnogo komplikacija, prilično smo je emotivno doživjeli. Istina je da nijesmo osvojili Ligu šampiona, ali od toga smo samo ojačali”, smatra 29-godišnji Španac.

On se osvrnuo i na bolest trenera Tita Vilanove, koji je često bio odsutan zbog hemo i raditerapije.

“Titova bolest je veoma teška. Smatram da je trener taj koji treba da bude šef u svlačionici i njegovo zdravlje treba da bude najvažnije. Nadam se da se to neće desiti sljedeće sezone i da ćemo nastaviti po starom”,  rekao je Inijesta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније