Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

10. 06. 2017. 12:31 >> 12:03

ČUVAJU BELGIJANCA

Roma ponudila novi ugovor Naingolanu

Fudbalski klub Roma ponudio je novi, bogatiji ugovor Rađi Naingolanu (29), prema kojem bi vezni fudbaler zarađivao preko četiri miliona eura godišnje. Kako navode italijanski mediji očekuje se da će belgijski reprezentativac uskoro staviti potpis na novi ugovor.

Naingolan je ove nedjelje kazao da je “održao obećanje“ i da je ostao u Romi, uprkos unosnim ponudama koje je dobio od londonskih klubova Čelzija i Arsenala.

Zato mu Roma uzvraća novim poboljšanim ugovorom, koji mu je već ponuđen. U rimskom klubu se nadaju da će Naingolan staviti potpis na produžetak saradnje, čime će mu sebi osigurati povišicu od više od milion eura godišnje. Prema važećem ugovoru koji ima sa Romom, Belgijanac zarađuje oko tri miliona eura po sezoni.

U rimskom klubu se nadaju da će novim ugovorom za Naingolana odbiti mnoge interesente za ovog fudbalera, među kojima su Mančester junajted i Inter. Ukoliko potpiše ugovor belgijski vezista u “vučici“ će ostati do ljeta 2021. godine, što će biti produženje od godinu dana u odnosu na sadašnji ugovor.

Naingolan je u Romu došao 2014. godine iz Kaljarija, a prethodno je nastupao za Pjacencu u kojoj je prošao omladinsku školu. Za klub iz Rima odigrao je 160 utakmica i postigao 28 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније