Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

09. 06. 2017. 14:27 >> 13:59

NAKON OSVAJANJA LŠ

Modrić: Pobjeda nad Islandom šlag na torti

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da je ponosan što je njegova ekipa postala prva u istoriji koja je odbranila titulu u Ligi šampiona i dodao da bi pobjeda Hrvatske nad Islandom bio "šlag na torti" za kraj sezone.

"Fenomenalan je osjećaj biti dio tako velikog kluba, jednog od najvećih ako ne i najvećeg na svijetu. Ponosan sam što smo prvi koji smo obranili titulu. Uvijek sam govorio da ako to neko može, to je Real Madrid. Sada moramo da nastavimo u tom ritmu i ne smemo da se opustimo", rekao je Modrić, prenosi Hina.

Ispred Modrića je još jedna utakmica ove sezone, meč protiv Islanda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018.

"Želimo da ostvarimo dobar rezultat i nadam se da će to biti šlag na torti ove sezone", rekao je Modrić.

Vezni igrač hrvatske reprezentacije je petu godinu zaredom dobitnik Trofeja Fudbaler, a najbolje biraju igrači i treneri.

"Ovo priznanje kolega i trenera mnogo mi znači. Ostvareno je konkurenciji sjajnih igrača kao što su Mandžukić, Perišić, Subašić i drugi. Konkurencija je bila velika, sve su to nositelji svojih ekipa", kazao je Modrić na svečanosti održanoj u Zagrebu.

Nagradu za najboljeg golmana dobio je golman Monaka Danijel Subašić.

"Iza mene je zaista uspješna sezona. S Monakom sam osvojio prvenstvo, stigli smo do polufinala Lige šampiona, dobio sam i nagradu za najboljeg golmana francuskog prvenstva, a sada i nagradu za najboljeg hrvatskog golmana", rekao je Šubašić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније