Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 06. 2017. 23:29 >> 23:49

DOŠAO IZ VOLFSBURGA

Rikardo Rodriges novi fudbaler Milana

Dosadašnji fudbaler Volfsburga Rikardo Rodriges potpisao je danas ugovor sa italijanskim Milanom do juna 2021. godine.

"Veoma sam srećan što sam ovdje i što ću igrati za Milan. Igrao sam jednom na San Siru i ne mogu da dočekam da ponovo doživim isti osjećaj. To je sjajan stadion", rekao je Rodriges, prenose italijanski mediji.

Milan je za njegov transfer, prema navodima italijanskih medija, platio 17 miliona eura.

Rodriges će u novom klubu nositi broj 69 što je, kako je objasnio, godina rođenja njegove majke.

"Želimo da damo sve u Ligi Evrope, da igramo dobro u Seriji A i da se vratimo u Ligu šampiona", rekao je švajcarski defanzivac.

Rodriges je imao lijepe riječi i za svoj bivši klub.

"Želim da zahvalim Volfsburgu na nevjerovatnih i veoma uspješnih pet godina. Doživjeli smo i postigli smo dosta toga zajedno. Razvio sam se kao igrač i kao osoba. Međutim, sada je vrijeme da napravim naredni korak u svojoj karijeri. Milan je vrhunski klub i veliki izazov za mene", rekao je 24-godišnji fudbaler.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније