Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 06. 2017. 18:16 >> 21:39

POTREBNA POJAČANJA

Kažić obećao trofeje i ofanzivnu igru

Fudbalski klub Budućnost danas je predstavio novog trenera, Dragana Kažića, koji je obećao da će igrati ofanzivno i da će pod Goricom donijeti trofeje.

Kažić je u trenerskom poslu 28 godina, ali malo je poznat crnogorskoj javnosti. Najduže je radio na Islandu, a takođe je vodio klubove u Kuvajtu i u našem regionu.

Na prestavljanju je kazao da mu ostvarila želja, pošto je Podgoričanin, da vodi Budućnost. Rekao je da se ne plaši izazova, što je osvojena titula minula sezone, jer želi da je osvoji ponovo, ali i da osvoji Kup i da se dobro prezentuje u Evropi.

"Meni je ostavljeno da se odbrani titula, ali ja ne postavljam zadatak samo da osvojimo titulu, već i da osvojimo Kup i da se što bolje predstavimo javnosti u Evropi. Za to nam trebaju pojačanja i bolji rad nego što je bio dosad. Moramo više da treniramo i da ostavimo mlade igrače sposobne da naslijede starije", kazao je Kažić na predstavljanju.

Osim pojačanja, najavio je dosta ofanzivnu i dopadljivu igru.

"Probaćemo da igramo na vrhunskom nivou, a to zavisi i od prelaznog roka, od dovođenja igrača. Ja očekujem da bi mogli da igramo ofanzivno u visokom presingu, kako bi navijači mogli da uživaju u vrhunskim izazovima. Volim izazove i to je pozitivno", kazao je novi trener Budućnosti.

On je naveo da je cijelu karijeru radio u inostranstvu.

"Mogu da kažem da igrači na Zapadu nijesu ništa bolji od naših, samo imaju bolje uslove", ocijenio je Kažić.

Takođe, predstavio je svoj stručni štab. Pomoćnici će mu biti bivši napadač Budućnosti Srđan Golović i doskorašnji trener Bratstva Dejan Dapčević, dok je novi kondicioni trener Kemal Idrizović.

Kažić je najavio da će pod Goricom ostati najmanje dvije godine iako je Budućnost vodilo čak 18 trenera od obnove nezavisnoti Crne Gore, jer je uvjeren da će imati dobre rezultate.

Stigla su i prva dva pojačanja. U pitanju su reprezentativni golman Milan Mijatović iz Dečića i bivši golgeter Sutjeske Miljan Vlaisavljević.

Crnogorski šampion će već od 12. juna početi pripreme za kvalifikacije za Ligu šampiona. Do 22. juna će biti u Podgorici, a onda pripreme nastavljaju na Zlatiboru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније