Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 06. 2017. 21:43 >> 21:17

ŽELI JOŠ TROFEJA

Bejl želi da ostane u Realu

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl rekao je da će ostati u tom klubu, uprkos tome što su za njega zainteresovani brojni evropski klubovi.

Real je u subotu osvojio treći trofej Lige šampiona u poslednje četiri godine, pošto je u Kardifu pobijedio Juventus sa 4:1. Bejl je ušao u igru i 77. minutu i učestvovao u osvajanju rekordne 12. titule prvaka Evrope "kraljevskog" kluba.

Bejlov ugovor sa Realom ističe u oktobru 2022. godine, a mediji spekulišu da bi ovog ljeta mogao da napusti "Santjago Bernabeu".

"Osvajamo trofeje i srećan sam. Potpisao sam dugoročan ugovor sa Realom. Moja porodica je srećna i ja sam srećan i nastavićemo da radimo sve što smo do sada radili", rekao je Bejl, prenijeli su britanski mediji.

Bejl je 2013. godine iz Totenhema prešao u Real za tada rekordan transfer od 85 miliona funti.

"Razlog zbog kojeg sam došao u Real su trofeji. Uživamo osvajajući ih i nastavićemo tako. Tri Lige šampiona u posljednje četiri godine, nije loše. Mislim da možemo bolje, još imamo mlad i sjajan tim", rekao je 27-godišnji Velšanin.

On je želio da igra u subotu uveče u rodnom gradu Kardifu uprkos povredi skočnog zgloba.

Bejl je u novembru operisan, a mogao bi ponovo da bude podvrgnut operaciji.

"Ove godine mi je bilo teško zbog toga. Vratio sam se prerano na teren poslije operacije i imao sam problema. Razmotrićemo situaciju, ali neumorno sam radio da se vratim na teren na vrijeme za finale. Moram da idem na odmor i da se vratim jači naredne sezone, posebno da mi se oporavi skočni zglob", rekao je on.

Bejl će zbog suspenzije propustiti utakmicu Velsa i Srbije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, 11. juna u Beogradu.

"To je razočaravajuće, ali navijaću za momke. Uvijek se držimo zajedno, radimo kao tim. Nikada se ne plašimo borbe", rekao je Bejl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније