Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 06. 2017. 21:01   >>  20:37

VRATITI USPJEH TIMU

Spaleti sljedeće nedjelje preuzima Inter

Fudbalski klub Inter imenovaće sljedeće nedjelje Lućana Spaletija za novog trenera.

Inter nema stalnog trenera otkako je Stefano Piolo 9. maja napustio klub.

Kako je danas prenio Bi-Bi-Si (BBC), vlasnici Intera, kineska Suning grupa želi da vrati uspjeh klubu poslije osvajanja sedmog mjesta u italijanskom prvenstvu i dovede iskusnog stručnjaka.

Spaleti je sa Romom sezonu u Seriji A završio na drugom mjestu na tabeli, a klub je napustio 30. maja, poslije 16 mjeseci.

Ako Spaleti dođe, prvi zadatak će mu biti da riješi situaciju sa fudbalerom Ivanom Perišićem. Mančester junajted je zainteresovan za hrvatskog fudbalera, za koga uprava Intera traži 45 miliona funti, ali dogovor nije postignut.

Perišić je ove sezone u Seriji A odigrao 36 utakmica i postigao 11 golova.

Ekipu je prije početka sezone napustio trener Roberto Manćini, zamijenio ga je Frank de Bur, ali je otpušten poslije samo 85 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније