Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

01. 06. 2017. 23:34 >> 23:26
2

IRAN ŠANSA ZA DOKAZIVANJE

Kojašević: Spremni da uložimo maksimum

Vezista Damir Kojašević jedan je od glavnih aduta selektora Ljubiše Tumbakovića, što je potkrepljeno statistikom - u pet mečeva kvalifikacija za Mundijal, postigao je jedan i namijestio četiri gola.

Dovoljno dugo nosi dres sa nacionalnim grbom da zna da ne postoji podjela na važne utakmica i one druge, kakva je, na prvi pogled, ona sa Iranom u nedjelju, koja je predigra uoči dolaska Jermena u Podgoricu.

“Čeka nas bitan susret, kako bi pojedini reprezentativci, koji nijesu puno igrali, dobili šansu da se dokažu”, kazao je danas ofanzivni vezista skopskog Vardara, uoči treninga u kampu FSCG na Starom aerdromu.

“Možda neko od njih iskoči u prvi plan i pomogne nam protiv Jermenije. Ući ćemo u meč spremni da damo sve od sebe.”

“Sokoli” se polako kompletiraju pred završne obaveze u takmičarskoj godini. Danas su se saigračima priključili Filip Stojković, Žarko Tomašević, Adam Marušić i golman Vukašin Poleksić.

Koliko je zahtijevno nakon iscrpljujućih klupskih sezona sakupiti završne rezerve energije za reprezentaciju?

“Pa, dosta nam je teško. Međutim, kako nama tako i našim protivnicima, navikli smo na to”, tvrdi Kojašević.

“Mislim da neće biti problema. Atmosfera je odlična i svi smo spremni da uložimo svoj maksimum.”

A pomenutom maksimumu izabranici Ljubiše Tumnakovića približili su se u prvom dijelu duela u Jerevenu sa Jermenima, u novembru prošle godine, kada su vezli po terenu, lako ulazili u šanse, postigli dva gola… Prvi je potpisao upravo Kojašević.

“Sjećam se dobro tog meča. Srećan sam zbog svog pogotka, ali sam se osjećao loše zbog reprezentacije i tog nesrećnog poraza. Nadam se da nam se tako nešto više nikada neće ponoviti”, kazao 29-godišnji Podgoričanin.

Crnogorski fudbaleri nedjelju u Podgorici igraju prijateljsku utakmicu protiv Irana, a mnogo važniji meč ih očekuje 10. juna takođe u Podgorici kada će dočekati Jermeniju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine održava u Rusiji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније