Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

01. 06. 2017. 21:39 >> 21:14

BOBAN OCIJENIO

Real tehnički bolji, ali je Juve motivisaniji

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, Zvonimir Boban rekao je danas da je Real Madrid tehnički bolja ekipa, ali da je Juventus motivisaniji uoči finala Lige šampiona.

"Real je tehnički bolji, ali je Juventus motivisaniji i taktički bolji. Filozofija Real Madrida je umjerena na napad, dok Juventus više pažnje usmjerava ka odbrani, premda su te razlike minimalne", rekao je Boban za Gazeta delo Sport, a prenosi Hina.

Finale Lige šampiona igra se u subotu Kardifu.

Boban, koji je osvojio Kup šampiona s Milanom 1994, smatra da je Real posebno opasan iz kontranapada.

"Ne treba im ostavljati prostor jer su puno bolji iz kontranapada. Takođe, opasna su i ubacivanja lopte na Kristijana Ronalda jer on brži od odbrambenih igrača i dolazi u poziciju za gol, nesumnjivo je istinski napadač", rekao je Boban.

Boban je rekao i da je trener Reala Zinedin Zidan uspio da uspostavi dobru vezu sa svojim igračima.

"Teško je razumjeti njegove taktičke ideje, ali to je možda njegova osobina. On je shvatio da odlične igrače ne treba maltretirati", rekao je Boban.

"Kod Juventusovog trenera Masimilijana Alegrija mi se sviđa to da i kada mijenja način igre, uvijek postoji vidljiv identitet njegove igre. Uspio je da se prilagodi karakteriskima igrača koje ima i da ih uklopi u jednu od najboljih ekipa na svijetu. Osim toga, Juventusovi igrači znaju da čitaju igru, za razliku od fudbalera drugih klubova", dodao je Boban.

Finale Lige šampiona između Juventusa i Reala igra se u subotu od 20.45 u Kardifu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније