Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

31. 05. 2017. 20:17   >>  01. 06. 2017. 01:59

BARAŽ ZA OPSTANAK

Petrovac završio posao, Rudar pao u Ulcinju

Fudbaleri Petrovca deklasirali su Ibar pod Malim brdom 4:0, dok je Otrant Olimpik šokirao Rudar na svom terenu 1:0, u prvim mečevima baraža za opstanak.

Tim Rokija Marčić je tako završio sav posao, pa će i naredne sezone igrati u eliti. Vučinić je u 37. minutu iz penala načeo goste, Kacić je pogađao u 45. i 61., da bi Pepić u 67. minutu kompletirao "poker" i postavio konačnih 4:0.

Rudar je pao u Ulcinju 1:0, Pljevljacima je presudio Japanac Tačibana Roja koji je pogodio u uvodnoj fazi utakmice.

Revanši su u nedjelju u Rožajama i Pljevljima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније