Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ izvor: B92, Objavio: I. P. ]

28. 05. 2017. 12:52 >> 12:29

MANČINI PRIZNAO

Žalim što nijesam trenirao Totija

Bivši trener Intera Roberto Mančini žali što nikad nije bio trener legendi Rome, Frančesku Totiju.

Toti će danas protiv Đenove (18h) odigrati posljednji meč u dresu "vučice" u kojoj je proveo cijelu 25-godišnju igračku karijeru.

Mančini je svojevremeno bio veliki rival Totiju, jer je bio kapiten gradskog rivala Lacija.

"On predstavlja toliko toga, ima ogromnu zaostavštinu. Bio je šampion svijeta 2006, inspirisao je mnogo igrača. On je fenomen. Žalim što ga nikad nijesam trenirao, verujem da bih mnogo uživao. Dok sam igrao bio mi je slaba tačka, bio je mlađi, nosili smo isti broj na dresu. Čim je počeo da igra vidio sam sebe u njemu. Uvijek sam mu se vidio. Mogu samo da čestitam igraču koji je dao čitav svoj život jednom timu", rekao je Mančini. 

Toti je za prvi tim Rome debitovao 1992. a tokom proteklih 25 sezona odigrao je 785 utakmica i postigao 307 golova. Osvojio je samo jednom Seriju A, 2001. godine, te po dva puta Kup i Superkup Italije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније