Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

23. 05. 2017. 21:50 >> 21:22

UEFA SAOPŠTILA

Nema terorističkih prijetnji za finale Lige Evrope

Evropska fudbalska unija (Uefa) saopštila je danas da nije dobila posebne obavještajne podatke koji bi mogli da ukažu na teroristički napad na utakmici finala Lige Evropa u Stokholmu.

Uefa je izrazila saučešće porodicama poginulih u eksploziji po završetku koncerta američke pjevačice Arijane Grande u Mančesteru u kome su poginule su 22 osobe, a povrijeđeno 59.

"Trenutno nemamo posebne obavještajne podatke koji bi mogli da ukažu na mogući teroristički napad na utakmici finala Lige Evropa. Uefa mjesecima tijesno sarađuje sa vlastima i Fudbalskim savezom Švedske, a od samog početka projekta u obzir smo uzeli i rizik od terorističkog napada", navodi se u saopštenju Uefe.

Finalna utakmica Lige Evropa između Mančester junajteda i Ajaksa igra se u srijedu od 20.45 u Stokholmu.

"Dodatne bezbjednosne mjere uvedene su u Švedskoj i poslije napada u Stokholmu u aprilu. Zbog velikih bezbjednosnih mjera, Uefa poziva navijače da što ranije dođu na stadion pošto će na ulazima biti detaljnih pregleda, koji bi mogli da uspore ulazak navijača", piše u saopštenju.

Predsjednik Uefa Aleksandar Čeferin izrazio je saučešće porodicama poginulih.

"Tužan sam zbog užasnog terorističkog napada u Mančesteru. Šokiran sam što je mnogo nevinih ljudi izgubilo živote", naveo je Čeferin.

U Stokholmu je prošlog mjeseca poginulo petoro ljudi, kada je kamion uletio u masu u prepunoj pješačkoj zoni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније