Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 05. 2017. 21:02 >> 20:34

TRAŽI SE NASLJEDNIK

Nuno više nije trener Porta

Fudbalski klub Porto i trener Nuno Espirito Santo sporazumno su raskinuli ugovor, nakon što ekipa ove sezone nije uspjela da osvoji šampionsku titulu u Portugalu.

Porto je saopštio kasno u ponedjeljak da je sa trenerom postigao dogovor o raskidu saradnje. Klub nije saopštio detalje, ni ko će biti novi trener.

Nuno je prošle godine preuzeo ekipu, koja je sezonu završila na drugom mjestu sa šest bodova zaostatka za Benfikom i igraće naredne sezone u Ligi šampiona. Benfika je osvojila četvrtu uzastopnu titulu u Portugalu.

Nuno je bivši golman Porta sa kojim je, između ostalog, osvojio četiri šampionske titule, Ligu šampiona i Kup Uefa. On je 2010. godine u Portu završio karijeru, a osim tog kluba trenirao je Rio Ave i Valensiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније